ΝΟΜΙΜΑ

Σας προσφέρουμε μίσθωση επαγγελματικού χώρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για δήλωση επαγγελματικής έδρας της επιχείρησης ή του οργανισμού σας στην Εφορία, με το δικό σας Μισθωτήριο Συμβόλαιο και επίσημη ανάρτηση στο TaxisNET της ΑΑΔΕ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δεν πληρώνετε εγγύηση, κοινόχρηστα, λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου. Φροντίζουμε τα πάντα να είναι καθαρά! Η ενοικίαση επαγγελματικού χώρου για επίσημη φορολογική έδρα στη Θεσσαλονίκη είναι φθηνή και εύκολη.
Από 25 Ευρώ

ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Συνδυάστε το με άλλες υπηρεσίες οπως MyRoom, MyDesk και αποκτήστε μία πλήρη επαγγελματική έδρα με αξία και μικρότερο κόστος. Μπορούμε να παρέχουμε αίθουσα συναντήσεων, σεμιναρίων, να διαχειριστούμε την αλληλογραφία και τα τηλέφωνα σας…

ΑΠΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

Η όλη διαδικασία γίνεται απλά και γρήγορα. Σε 30 λεπτά θα έχει ολοκληρωθεί. Διαθέτουμε πακέτο γνωριμίας 3 μηνών, καθώς επίσης και πιο μακροχρόνια οικονομικά πακέτα 6, 12 και 24 μηνών. Μόλις μας δώσετε online τα στοιχεία σας, σε 30 λεπτά θα σας στείλουμε το μισθωτήριο. 

Φορολογική Έδρα μόνο με 25 €

Η υπηρεσία σας παρέχει επίσημο μισθωτήριο συμβόλαιο για δήλωση φορολογικής έδρας. Μπορείτε να δηλώσετε κανονικά ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Διαχειριζόμαστε την αλληλογραφία σας.  

+ Πραγματικός Επαγγελματικός Χώρος

Με χρήση επιπλέον υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε να διαχειριστούμε για εσάς την επαγγελματική σας έδρα,  την τηλεφωνική σας γραμμή, την υποδοχή των πελατών σας, να σας παρέχουμε χώρο εργασίας και πλήρη επαγγελματικό χώρο! 

Απολαμβάνετε Πλήρεις Δυνατότητες !

Με την απόκτηση επαγγελματικού χώρου με κάποια από τις υπηρεσίες μας (MySpace, MyDesk, MyRoom) θα έχετε πρόσβαση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και όλες τις κοινόχρηστες υπηρεσίες μας. Δωρεάν παροχή ρεύματος, δωρεάν θέρμανση, A/C, Internet, WC, κουζίνα, μπαλκόνι κλπ.

Θέλετε να ενταχθείτε σε προγράμματα ΕΣΠΑ ;

Μπορούμε να σας μισθώσουμε τον πλήρως ξεχωριστό χώρο σας ο οποίος πληρεί προδιαγραφές ΕΣΠΑ ή ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ), δηλαδή δεν είναι συστέγαση, έχει δική του είσοδο, πληρεί τα κριτήρια αυτοψίας.

Οι επαγγελματικοί χώροι που σας προσφέρουμε είναι δύο τύπων.

  1. Είτε χώρο κοινό και διαμοιραζόμενο, με πλήρη χρήση των υποδομών, όπου όμως δεν μπορείτε να κάνετε αποθήκευση εμπορευμάτων ή προϊόντων.
  2. Είτε αυτοτελή δωμάτια, το καθένα με την δική του είσοδο (με κλειδαριά) όπου έχετε πρόσβαση μόνο εσείς και μπορείτε και να αποθηκεύσετε και εμπορεύματα.

Και οι δύο τύποι είναι κατάλληλοι και νόμιμοι για εμπορικές επιχειρήσεις χονδρικής ή λιανικής, για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και επίσης για κάθε είδους οργανισμό, ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Με φορολογική έδρα στο χώρο μας Space2Create μπορείτε να δηλώσετε ενδοκοινοτικές συναλλαγές και μπορείτε να είστε επιλέξιμοι για ένταξη σε πρόγραμμα επιδότησης του ΟΑΕΔ ή του ΕΣΠΑ!

Rino View

Πως Λειτουργεί Βήμα προς Βήμα

Αποκτήστε μια έγκυρη και επίσημη επαγγελματική διεύθυνση με διαχείριση αλληλογραφίας. Χρησιμοποιήστε την στις κάρτες σας, για προβολή στον δικτυακό σας τόπο, στους καταλόγους της Google.

Πως δημιουργείτε και ενοικίαζετε “Φορολογική Έδρα” στο Space2Create:

ΒΗΜΑ 1: Αγοράστε την υπηρεσία “Φορολογική Εδρα” για το χρονικό διάστημα που σας ταιριάζει.
Μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζικό έμβασμα, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας με χρήση PAYPAL, πάντα με απόλυτη ασφάλεια, απευθείας από τον ιστότοπό μας.

ΒΗΜΑ 2: Υποβολή στοιχείων για το μισθωτήριο συμβόλαιο
Μόλις κάνετε την αγορά θα λάβετε μία φόρμα που θα συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας, τα στοιχεία για το μισθωτήριο συμβόλαιο, καθώς και τα στοιχεία για την έκδοση του τιμολογίου.

ΒΗΜΑ 3: Σας στέλνουμε το μισθωτήριο συμβόλαιό από το Taxisnet
Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, θα σας αποστείλουμε στο email σας ηλεκτρονικά το επίσημο μισθωτήριο συμβόλαιό σας υπογεγραμμένο και σφραγισμένο, όπως και την επίσημη βεβαίωση από το TaxisNet.

ΒΗΜΑ 4: (προαιρετικό): Προσθέστε Υπηρεσίες (MySpace, MyDesk, MyRoom)
Με την υπηρεσία “Φορολογική Έδρα” αποκτάτει επίσημο μισθωτήριο συμβόλαιο και επαγγελματική διεύθυνση που μπορείτε να δηλώσετε στο Taxisnet. Επιπλέον εμείς φροντίζουμε την αλληλογραφία σας. Αν θέλετε να επικέπτεστε τον χώρο μας για εργασία, τις επαγγελματικές σας συναντήσεις, θα πρέπει να προσθέσετε μία υπηρεσία που θα σας δώσει χώρο και πρόσβαση για όποιο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε.